Kombuchasta kefiiriin - Probioottisia juomia hyvinvointisi parhaaksi
Kirja terveellisten juomien valmistamisesta vatsan hyvinvointiin.
Kombuchasta kefiiriin - Probioottisia juomia hyvinvointisi parhaaksi. Probiootteja sisältävien juomien nauttiminen on hyväksi suolistolle. Maistuisiko tänään siis porkkana-appelsiinikombucha, banaanipirtelökefiiri tai esimerkiksi ananastepache?
Terve ruoansulatus on tärkeää kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillemme. Tee itsellesi palvelus ja ota terveelliset ja maukkaat juomat osaksi arkeasi!
Kombuchasta kefiiriin tarjoaa tuhdin tieto- ja ohjepaketin kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Ulkoasultaankin ihanan raikkaassa kirjassa on yli 65 ohjetta kefiirien, kombuchan, junin, fermentoitujen herajuomien ja spontaanilla käymisellä valmistuvien juomien valmistukseen. Herkkujuomat ovat valmiita jopa viidessä minuutissa!
Caroline Hwang on yhdysvaltalainen kuvittaja, kokki ja ruokatoimittaja.
Kirjailija / Artisti | Caroline Hwang |
---|---|
Formaatti | Nid. 159s. |
Julkaisuvuosi, julkaisija | 2020 Kirjapaja |