Koiran kielellä - Opi tulkitsemaan mitä lemmikkisi todella tarkoittaa

15,20 € OVH: 16,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523543850

Koiran kielellä - Opi tulkitsemaan, mitä lemmikkisi todella tarkoittaa kertoo mitä paras ystävämme haluaa kertoa, vaikkei osaakaan puhua.

Koiran kielellä - Opi tulkitsemaan, mitä lemmikkisi todella tarkoittaa on hauska tietopaketti ihmisen parhaan ystävän viestien tulkitsemisesta. Koirasi viestii sinulle monin tavoin, ei pelkästään haukkumalla ja häntäänsä heiluttamalla. Näiden viestien ymmärtäminen on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia ja antoisaa ystävyyttänne.

Tämän mainion teoksen avulla ymmärrät koirasi viestejä paremmin. Havainnollisesti ja hauskasti kuvitettu teos kertoo, mitä lemmikkisi mielessä liikkuu ja mitä se viestii erilaisilla eleillä ja asennoilla.

Kun osaat tulkita koiraasi paremmin ja tunnistat, milloin se on iloinen, innostunut, jännittynyt, ikävystynyt tai hämillään, kumppanuutenne syventyy ja tulette entistäkin paremmin juttuun.

Lili Chin on koirakuvistaan tunnettu piirtäjä ja animaattori. Hänen piirroksistaan on tehty julisteita ja näyttelyitä, ja niitä on käytetty muun muassa koulutuksissa. Hän asuu Los Angelesissa bostoninterrierinsä, Boogien, kanssa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lili Chin
Formaatti Sid. 122s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Lasten Keskus
Copyright 2019