Kiusatut - Kertomuksia koulusta

28,80 €
Varastossa
SKU
9789523930858

Kiusatut - Kertomuksia koulusta -kirja avaa koulukiusaamisen yhteiskunnallisia vaikutuksia ja etsii keinoja kiusaamisen kitkemiseen. Mikä yhteiskunnassa ruokkii kiusaamista ja miksi lainsäädännön epäkohtia ei korjata? 

Elina Välimäen Kiusatut - Kertomuksia koulusta -kirjassa nyt jo aikuiset kiusaamisen uhrit puhuvat avoimesti kokemastaan ja kannustavat myös muita puhumaan. He kertovat siitä,  miten kaltoinkohtelu on vaikuttanut heidän elämäänsä. Kiusatun minuus murskautuu ja se vaikuttaa tulevaisuuden ihmissuhteisiin, opintoihin ja työhön. Vaikutukset ulottuvat koko yhteiskuntaamme. Kiusaaminen ja kouluväkivalta ovat ainakin osasyy päihde- ja mielenterveysongelmiin, yksinäisyyteen ja syrjäytymiseen.

Välimäki pohtii kiusaamista myös laajemmin yhteiskunnan ja lainsäädännön näkökulmasta. Mikä yhteiskunnassa ruokkii kiusaamista ja miksi lainsäädännön epäkohtia ei korjata?

Kouluarjen parantamiseen on keinoja, joista puhuvat psyykkisten vaurioiden ja jälkihoidon parissa työskentelevät. Kiusaamisen jättämistä jäljistä huolimatta on mahdollista rakentaa tasapainoinen elämä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Elina Välimäki
Formaatti nid. 203 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Into Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019