Kirkkovuosi ja sen pyhien tunnuskuvat

25,90 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789527375006

Kirja kirkkovuoden opillisesta sisällöstä ja kokonaisuudesta.

Professori Jouko N. Martikaisen ja kuvataiteilija Anniina Mikaman ainutlaatuinen kirja kertoo, mikä on kristillisen kirkkovuoden erityinen uskonopillinen sisältö ja miten kirkkovuosi muodostaa ehjän kokonaisuuden. 

Uutuuskirjassa on yhteensä 90 kuvaa kirkkovuoden kaikille sunnuntaille, niin suurille kuin pienille juhlille, erityispyhille sekä suurten juhlien jälkeisille viikoille.

Kuvien aiheet on valittu pääosin ensimmäisen vuosikerran evankeliumien teksteistä. Kuvaan liittyvät olennaisesti sen sisällön avaava selitys ja virren säkeistö. Niiden kehysaiheet ja värit ilmentävät kirkkovuoden kausien erityisluonnetta. 

Teos on ainutlaatuinen käsikirja niin seurakuntien työntekijöille kuin seurakuntalaisillekin. Kuvat ja tekstit ohjaavat lukijan suoraan kunkin pyhän keskeiseen sanomaan. 

Kirja on avuksi pyhien tekstien mietiskelyssä ja esimerkiksi saarnan valmistamisessa ja rippikouluopetuksessa. Se auttaa elämään uudella tavalla kirkkovuoden suurta draamaa ja riemuitsemaan pyhän uskomme tyhjentymättömistä aarteista. 

Professori emeritus Jouko N. Martikainen on jumalanpalveluselämän tunnetuimpia kansainvälisiä asiantuntijoita. Kuvataiteilija Anniina Mikama oli lasten- ja nuorten Finlandia -palkinnon ehdokkaana 2019 kirjallaan Huijarin oppipoika.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jouko N. Martikainen, Anniina MIkama
Formaatti Sid. 206s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Väyläkirjat
Copyright 2019