Kirkkotekstiilit tilaustyönä - Ateljé Solemnis

0,00 €
Tilaustuote
SKU
111111111

Ateljé Solemniksen tekstiilitaiteilijat suunnittelevat ja toteuttavat tilaustyönä kaikenlaiset kirkkotekstiilit asiakkaan toiveiden mukaan. Mittatyönä saat juuri omien toiveidesi mukaiset tekstiilit kaikkiin tarpeisiin.

Ateljé Solemnis on Sacrumin oma ompelimo Tampereella. Siellä valmistetaan käsityönä laadukkaat kirkkotekstiilit ja kirkon virka-asut. Ateljé Solemniksen paramenttiompelijat suunnittelevat ja toteuttavat myös tilaustyönä kaikenlaiset kirkkotekstiilit asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnittelussa huomioidaan kirkkotilan arkkitehtuuri ja tunnelma. Tekstiileillä luodaan jatkumo tilan yksityiskohtien ja liturgisten värien välille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kirkkotekstiilit on kautta aikain valmistettu huolella ja taidolla parhaista materiaaleista. Tätä perinnettä arvostaen valmistetaan kirkolliset tekstiilit ja kirkon virka-asut nykyäänkin. Tampereella sijaitsevan Ateljé Solemniksen ammattitaitoiset ompelijat valmistavat yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaita, kestäviä, suomalaiseen luterilaiseen makuun ja ympäristöön sopivia tekstiilejä. Ostamalla Ateljé Solemniksen tuotteita varmistat korkealaatuisen tekstiiliosaamisen pysymisen Suomessa.

Ateljé Solemnis tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan malliston kirkkotekstiilejä kastemekosta arkkupeitteeseen. Valikoimaan kuuluvat messukasukat, stolat, albat, alttariliinat, antependiumit, kirjaliinat, kalkkiliinat, bursat, korporaalit, kuoropuvut; kaikki kirkolliset tekstiilit jumalanpalveluksen ja toimitusten tehtävää ja arvokkuutta kunnioittaen.

Valikoimasta löytyvät myös virkapaidat eri väreissä, kaikki liturgiset asut ja virkapukeutumiseen liittyvät tarvikkeet. Ateljé Solemnis vaatettaa kaiken kokoiset seurakunnan työntekijät laadukkaasti ja joustavasti. Teemme myös vaatteet omien mittojesi mukaan ketterästi ja ammattitaidolla. Palvelua johon moni ei pysty! Lisää tietoa ompelimosta ja toteutuneista tilaustöistä löytyy Ateljé Solemniksen omilta verkkosivuilta

Esimerkkikuvissa Sipoon kirkkoon toteutetut liturgiset tekstiilit.

 

Copyright 2019