Tuff Juice - Katujen kasvatista NBA-tähdeksi

26,90 € OVH: 30,10 €
Tilattavissa
SKU
9789523123632
Caron Butlerin omaelämäkerta on raju ja rehellinen kuvaus taipaleesta koripallomaailman huipulle lähes mahdottomista lähtökohdista: katujengien ja huumeiden maailmasta. 15-vuotiaana saatu vankilatuomio muodostui käännekohdaksi Butlerin elämässä.
Caron Butlerin omaelämäkerta Tuff Juice - Katujen kasvatista NBA-tähdeksi on raju ja rehellinen kuvaus taipaleesta koripallomaailman huipulle lähtökohdista, jotka eivät luvanneet tulevaisuudelta paljoakaan.

Kolmetoista vuotta NBA:ssa pelanneen Caron Butlerin ura on vaikuttava: NBA:n mestaruus vuonna 2001 ja All Star -joukkueessa vuosina 2006 ja 2007. Mutta ennen kuin hän pääsi näyttämään kykynsä pelikentällä, hänen oli osoitettava kovuutensa kotikaupunkinsa Racinen levottomilla kaduilla.

Butlerista tuli jo 11-vuotiaana jengiläinen ja huumediileri. Hän näki ystäviensä tulevan ammutuiksi verisissä jengisodissa, tuli poliisin pidättämäksi lukuisia kertoja ja päätyi telkien taakse jo ennen viidettätoista syntymäpäiväänsä.

Vankilatuomio oli käännekohta, joka sai nuorukaisen pohtimaan elämäänsä. Vaikka tie seesteiseen elämään ei suinkaan ollut tasainen, nuorisorikollisesta sukeutui lopulta tunnettu koripalloammattilainen, perheelleen omistautuva aviomies ja isä sekä menestyvä liikemies. Butlerin teos on paitsi kiehtova urheilijaelämäkerta, myös rohkaiseva kertomus peräänantamattomuu-desta, toivosta ja tahdonvoimasta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Butler Caron
Formaatti sid. 277 s.
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019