Miten selviytyä työpaikan menetyksestä

9,00 € OVH: 10,00 €
Tilattavissa
SKU
9789516076983

Hyvä apuneuvo kaikille, joita työttömyys on kohdannut tai jotka kohtaavat työssään työpaikkansa menettäneitä. Teos opastaa käytännöllisesti, miten tätä erityistä surua voi käsitellä ja miten siitä voi päästä voitolle – ja miten irtisanottu toipuu parhaiten hakemaan uutta työtä. Kirja tarjoaa tukea myös perheelle ja läheisille.

Kun työpaikka menee alta, ovat hyvät neuvot kalliit. Psykologi Soili Poijula puhuu terapeutin kokemuksellaan irtisanomisen aiheuttamasta suuresta muutoksesta, jonka moni joutuu elämässään kokemaan. Irtisanominen merkitsee yleensä syvälle käyvää kriisiä, ja ihmiset reagoivat siihen eri tavoin. Joku selviää sokista nopeasti ja pääsee kiinni normaaliin elämään, toinen sen sijaan suree pitkään ja juuttuu traumaansa, joka saattaa sisältää paljon vihaa. Normaalia on, että ihminen joutuu tekemään surutyötä menettäessään työnsä.

Teos Miten selviytyä työpaikan menetyksestä opastaa käytännöllisesti, miten tätä erityistä surua voi käsitellä ja miten siitä voi päästä voitolle – ja miten irtisanottu toipuu parhaiten hakemaan uutta työtä. Kirja tarjoaa tukea myös perheelle ja läheisille. Miten selviytyä työpaikan menetyksestä on hyvä apuneuvo kaikille, joita työttömyys on kohdannut. Se on tärkeä tietopaketti myös yritysjohdossa ja työterveyshuollossa työskenteleville. Soili Poijula on kriisiterapian asiantuntija. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Soili Poijula
Formaatti nid. 168s
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja
Copyright 2019