Kutsuttu lohduttamaan - 30 vuotta Israel-työtä

34,20 € OVH: 38,00 €
Varastossa
SKU
9789524756419
Kutsuttu lohduttamaan -kirja kertoo ICEJ:n vaiheista ja toiminnasta. Se on jännittävää kuvausta juutalaisen kansan ja Israelin vaiheista monissa historian käännekohdissa, jotka osuvat juuri viime vuosikymmeniin.
Kutsuttu lohduttamaan -kirja on jännittävää kuvausta juutalaisen kansan ja Israelin vaiheista monissa historian käännekohdissa, jotka osuvat juuri viime vuosikymmeniin.


Kutsuttu lohduttamaan -kirja kertoo ICEJ:n vaiheista ja toiminnasta. Kesällä 1980 Egyptin parlamentti antoi julkilausuman, jossa se nimitti Jerusalemia palestiinalaisten pääkaupungiksi. Saman vuoden syksyllä yli tuhat Jerusalemiin lehtimajanjuhlille tullutta kristittyä päätti, että on aika astua esiin ja seistä Israelin rinnalla. Perustettiin ICEJ, International Christian Embassy Jerusalem eli Jerusalemin kansainvälinen kristillinen suurlähetystö. Sen toimeksianto löytyy profeetta Jesajan kirjan luvusta 40: ”’Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani’, sanoo teidän Jumalanne.”


Kutsuttu lohduttamaan -kirjan välittää tietoa Israelista ja kannustaa rukoilemaan sen puolesta. Ulla Järvilehto toimi ICEJ:n Suomen osaston puheenjohtajana vuodesta 1984 alkaen ja ICEJ:n kansainvälisen hallituksen jäsenenä vuodesta 1986 vuoteen 2007.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ulla Järvilehto
Formaatti sid. 378 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019