Johda ihmistä - teologiaa johtajille

60,30 € OVH: 67,00 €
Tilattavissa
SKU
9789521416170
Mitä opittavaa johtajilla on teologiasta? Tapio Aaltosen Johda ihmistä -kirja keskittyy uuden, kokonaisvaltaisen johtamisen etsimiseen, sillä vallalla ollut hallinnoiva ja mekaaninen johtaminen on tullut tiensä päähän.
Mitä opittavaa johtajilla on teologiasta? Johda ihmistä -kirja keskittyy uuden, kokonaisvaltaisen johtamisen etsimiseen, sillä vallalla ollut hallinnoiva ja mekaaninen johtaminen on tullut tiensä päähän. Johtaminen on murroksessa.


Johtaminen on moniulotteinen tapahtuma. Se on yksilösuoritus, mutta johtajuus on myös ryhmän ominaisuus. Se tarvitsee tuekseen talous- ja insinööritieteitä sekä ihmistieteitä, kuten psykologiaa ja ­kasvatustieteitä. Filosofialla on jo pitkään ollut oma antinsa johtamisen kehittymiseen.


Teologia ja uskonnot käsittelevät ihmistä kokonaisuutena ja ne ovat uusien johtamiskäsitysten merkittävä lähde. Ne osoittavat, että länsimaisten organisaatioiden rakenteet ovat luonteeltaan uskonnollisia. Länsimaista kulttuuria ei voi ymmärtää ilman kristinuskon vaikutuksen ymmärtämistä. Johda ihmistä -kirja osoittaa, että teologia tarjoaa johtamiskäsityksille sekä kriittisen peilin että energisoivan inspiraationlähteen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Aaltonen Tapio
Formaatti sid. 384 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Alma Talent
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019