He jäivät sydämeeni - Tositarinoita Etiopiasta 2011-2015

6,00 € OVH: 23,00 €
Tilattavissa
SKU
9789516244498

He jäivät sydämeeni – Tositarinoita Etiopiasta 2011–2015 -kirjaan on koottu laaja valikoima koskettavia kirjoituksia etiopialaisten vahvasta uskosta, hartaasta rukouksesta ja lämpimästä rakkaudesta

He jäivät sydämeeni – Tositarinoita Etiopiasta 2011–2015 -kirjaan on koottu laaja valikoima lähetystyöntekijä Sari Lehtelän koskettavia kirjoituksia, joista heijastuvat etiopialaisten vahva usko, harras rukous ja lämmin rakkaus.

He jäivät sydämeeni -kirjassa Etiopiaa kuvaillaan räikeiden vastakohtien maaksi. Väkirikkaassa maassa on rinnakkain hurjaa talouskasvua ja äärimmäistä köyhyyttä, nykyajan tekniikkaa ja ikiaikaisia työvälineitä, tyylikkäitä kaupunkilaisia ja vammautuneita kerjäläisiä ryysyisään. Väestöä on yli 90 miljoonaa, ja määrä kasvaa yhä nopeasti. Kirjan He jäivät sydämeeni useimmat kirjoitukset liitttyvät Suomen Lähetysseuran tai sen kumppanin Etiopian Mekane Yesus -kirkon työhön. Monien juttujen päähenkilöinä ovat vammaiset ihmiset.

Sari Lehtelä kirjoittaa, kuinka maailman epäoikeudenmukaisuus ja sattumanvaraisuus iskee tajuntaan päivittäin, jos ei sulje silmiään. Miksi me olemme rikkaita ja he köyhiä? Mikä on meidän vastuumme? Helppoja vastauksia ei ole. Kaikesta vaikeasta huolimatta pestin päättyessä poreilee kiitollisuus.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Sari Lehtelä
Formaatti nid. 205 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Suomen Lähetysseura
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019