Risteyksissä - Piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta

33,20 € OVH: 36,90 €
Varastossa
SKU
9789523545854

Risteyksissä juhlistaa piispa Jukka Keskitalon 60-vuotissyntymäpäivää!

Teoksessa kohtaa monipuolinen ja rikastuttavan kirjoittajajoukko, jonka käymässä keskustelussa tarkastellaan pohjoisen ulottuvuutta niin kirkon ja yhteiskunnan kuin kansojen ja kielenkin näkökulmasta.

Ilmestyy tammikussa 2022. 

Risteyksissä on juhlateos Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon 60-vuotissyntymäpäivän johdosta. Teoksen useiden eri kirjoittajien luoma, monipuolinen esseekokoelma vie matkalle pohjoisen ulottuvuuteen ja reiteille, joilla risteävät niin kirkko ja yhteiskunta kuin kansat ja kieletkin.  

Suomen pohjoisimman hiippakunnan piispan tehtävässä saa kulkea monenlaisia polkuja. Nyt näitä polkuja pitkin saapuu yhteen kirjoittajajoukko, joka kukin omasta näkökulmastaan tarkastelee kirkon ja yhteiskunnan, kielen ja kulttuurin sekä luonnon ja hengellisyyden välisiä yhteyksiä. Mukana on piispaa, professoria, päätoimittajaa, johtajaa, ministeriä kuin tutkijaakin; pohjoissaamea ja norjaa unohtamatta. Kohtaamisista syntyy ajatuksia herättävä ja innostava teos kaikille, tavalla tai toisella pohjoisesta ponnistaville.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Useita kirjoittajia
Saatavuus Ilmestyy tammikuussa 2022
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja 2022
Copyright 2019