Soi, kiitos, soi - Hartaita yksinlauluja 1 keskiäänelle

37,80 € OVH: 42,00 €
Varastossa
SKU
9790706348414
Soi, kiitos, soi on yksinlaulun harrastajille ja ammattilaisille tarkoitettu nuottikokoelma, joka sisältää runsaasti perinteistä kirkkolauluohjelmistoa.
Soi, kiitos, soi on yksinlaulun harrastajille ja ammattilaisille tarkoitettu nuottikokoelma, joka sisältää runsaasti perinteistä kirkkolauluohjelmistoa. Siihen on koottu kattavasti kotimaisten säveltäjien hengellisiä yksinlauluja, sovituksia koraaleista ja hengellisistä kansansävelmistä, sekä ulkomaisten mestareiden keskeisintä ohjelmistoa. Kaikki laulut löytyvät suomenkielisinä, ulkomaisista lauluista mukana myös alkukieliset sanat.

Kokoelmasta löytyy ohjelmistoa kaikkiin kirkollisiin tilaisuuksiin ja juhliin, kirkkokonsertteihin, sekä muihin harrasta sisältöä kaipaaviin musiikkihetkiin.

Soi, kiitos, soi on julkaistu Bells Publishing Oy:n tapaan kolmelle eri äänialalle: korkealle, keskikorkealle ja matalalle äänelle. Näin jokainen laulaja saa käyttöönsä kokoelman laajan ohjelmiston itselleen sopivaksi räätälöitynä. Kirjassa on 79 laulua lauluäänelle ja piano/urkusäestykselle.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Juha Hakulinen
Formaatti sid 173 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Bells Publishing
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019