Chorus ecclesiae 6 - Kolmiäänisiä hengellisiä lauluja sekakuorolle

30,60 € OVH: 34,00 €
Varastossa
SKU
9790706348384
140 kolmiäänistä (SAB) sekakuorolaulua a cappella kirkkokuoroille ja muille hengelliseen musiikkiin erikoistuneisille kuoroille.
Chorus Ecclesiae 6 sisältää keskeisintä kirkkomusiikkiohjelmistoa kolmiääniselle sekakuorolle (sopraano, altto, basso) a cappella. Kokoelma on toimitettu kirkkokuoroja ja muita hengellistä kuoro-ohjelmistoa esittävien kuorojen tarpeita ajatellen. Sisältö koostuu lähes pelkästään pienimuotoisista säkeistölauluista. Mukana myös kattava jouluvirsien ja -laulujen osio.

Chorus Ecclesiae 6 sisältää kotimaisten mestarisäveltäjien hengellisten laulujen lisäksi myös paljon sovituksia tutuista koraaleista ja hengellisistä kansansävelmistä, sekä joululauluja. Kokoelmassa on useita nykyisten kirkkomusiikkisäveltäjien lauluja ja sovituksia. Nuotit on kirjoitettu kahdelle viivastolle helpottamaan harjoituttamista ja tutustumista pianon avulla.

Kokoelma palvelee parhaiten kuoroa, jossa ei tahdo riittää miesääniä kahteen eri stemmaan (tenori, basso). Yksi miesääni (basso) korvaa nämä. Se on laadittu kuitenkin niin, että kaikkein matalimpia bassoääniä ja korkeimpia tenoriääniä on vältetty.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kolmiäänisiä hengellisiä sekakuorolauluja a cappella
Formaatti nid. 150 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Bells Publishing Oy
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019