Omassa elementissä - Virikkeitä spiritualiteettiin ja kestävään tulevaisuuteen

32,90 € OVH: 35,90 €
Varastossa
SKU
9789526932071
 • Osta 10 hintaan 28,90 € /kpl ja säästä 12 %

Omassa elementissä - Virikkeitä spiritualiteettiin ja kestävään tulevaisuuteen -kirjasta löytyy ympäristökysymyksiin liittyviä hartauksia ja käytännönläheisiä ideoita, tehtäviä ja rukouksia. Kirjassa käsitellään ympäristökysymyksiä hengellisen elämän viitekehyksessä. 

 

Omassa elementissä - Virikkeitä spiritualiteettiin ja kestävään tulevaisuuteen -kirjasta löytyy ympäristökysymyksiin liittyviä hartauksia ja käytännönläheisiä ideoita, tehtäviä ja rukouksia. Kirjassa käsitellään ympäristökysymyksiä hengellisen elämän viitekehyksessä. Ekologinen vastuu kuuluu kristityn identiteettiin. Punaisena lankana kulkee ajatus: "Tekemisen kautta toivoa!".  Varjellessaan luontoa kristitty ihminen toimii luomakunnan osana ja hänelle annetun tehtävän mukaisesti, omassa elementissään.

Omassa elementissä on työväline ympäristökysymysten pohtimiseen hengellisen elämän lähtökohdista. Kirja on rakennettu tukemaan pienryhmätyöskentelyä, mutta sitä voi käyttää virike- ja menetelmäpankkina erilaisiin tarkoituksiin. Materiaalista voi koota yhden tai useampia kokoontumiskertoja. 

Marjaana Kanerva on teologi, joka toimii kouluttajana Seurakuntaopistolla. Hänen tehtäväaluettaan ovat mm. spiritualiteetti, voimavaraistaminen ja työelämässä jaksaminen. Hän on aiemmin kirjoittanut useita kirjoja, mm. Kotona rukouksessa - Rukousryhmän ohjaajan opas, Työ ja henki - Avaimen henkiseen ja hengelliseen hyvinvointiin ja Läheinen on poissa - sanoja suruun.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marjaana Kanerva
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Sacrum
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. CD Voimalauluja - Pyhään ja arkeen
  CD Voimalauluja - Pyhään ja arkeen
  20,00 € OVH: 21,90 €
 2. CD In memoriam - Elät aina minussa
  CD In memoriam - Elät aina minussa
  18,90 € OVH: 21,90 €
 3. Jumalan haltuun
  Jumalan haltuun
  23,30 € OVH: 25,90 €
Copyright 2019