Tuliaisia viidakosta

12,00 €
Varastossa
SKU
9789524493789
5-6 -vuotiaiden lasten eettiseen kasvatukseen tarkoitettu Tuliaisia viidakosta vie matkalle viiden eläinystävyksen leikkeihin ja päiväkotiarjen touhuihin. Yhdessä ollaan tärkeiden tunteiden äärellä, opitaan kehumaan kaveria ja ottamaan leikkiin hänetkin, joka ei vaikkapa osaa vielä leikin sääntöjä.
Tuliaisia viidakosta vie matkalle viiden eläinystävyksen leikkeihin ja päiväkotiarjen touhuihin. Yhdessä ollaan tärkeiden tunteiden äärellä, opitaan kehumaan kaveria ja ottamaan leikkiin hänetkin, joka ei vaikkapa osaa vielä leikin sääntöjä. Jokaisen kertomuksen loppuun on poimittu kertomuksesta muutama tärkeä sana ja selitetty ne auki.

Tuliaisia viidakosta on tarkoitettu 5-6 -vuotiaiden lasten eettiseen työskentelyyn päiväkodeissa, kerhoryhmissä tai kotona. Kirjan kymmenen jaksoa on rytmitetty toimintakauden mukaisesti elokuusta toukokuuhun. Kuhunkin jaksoon kuuluu kertomus ja kertomuksen ympärille kysymyksiä, yhteistä pohdintaa ja erilaisia toimintaideoita. Kertomuksissa seikkailevat eläinhahmot on helppo kopioida kirjan sivuilta rikastamaan kerrontaa. Kirjan antia lisäävät vielä mm. värityskuvat, tunnekortit sekä kirjan hahmojen kaavat ja niin helpot ompeluohjeet, että lapset voivat valmistaa itse omat pehmohahmonsa aikuisen opastuksella.


Tuliaisia viidakosta on Vilma Lumion opinnäytetyö, jonka Agricola-opintokeskus ja Kirkkopalvelut ry on kustantanut.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Luomio Vilma
Saatavuus Saatavana.
Copyright 2019