Viides herätysliike - Näin minä sen näen

13,50 € OVH: 28,90 €
Varastossa
SKU
9789522885401
Eero Junkkaalan omakohtainen selonteko viidesläisyyden vaiheista käy läpi liikkeen historiaa ja tätä päivää ja pyrkii tarkastelemaan tasapuolisesti niin viidesläisyyden myönteisiä puolia kuin puutteitakin.
"Viidesläisyys on kiistelty herätysliike ulkopuolisen silmin. Meille jotka olemme kasvaneet sen sisällä, se on hengellinen koti."

Viides herätysliike - Näin minä sen näen on Eero Junkkaalan omakohtainen selonteko viidesläisyyden vaiheista. Junkkaala käy läpi liikkeen juuria ja suuntauksia, muistelee herätyksen vuosia ja innostunutta eteenpäinmenon aikaa. Hän korostaa tämän aidon kirkollisen kansanliikkeen myönteisiä vaikutuksia mutta myös puutteita ja julistuksen yksipuolisuuksia: "Viidesläisyys on paljon rakentanut ja elävöittänyt Suomen kirkkoa, mutta se on myös sulkenut ovia ja joskus paiskonut niitä kiinni niin, että karmit rytisevät."

Teologian tohtori Eero Junkkaala on toiminut mm. Suomen Raamattuopiston rehtorina, Suomen teologisen instituutin pääsihteerinä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä. Hän on myös tuottelias kirjailija ja on julkaissut yli 40 teosta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Junkkaala Eero
Saatavuus Saatavana
Formaatti nid. n. 200 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Copyright 2019