Uskon sanat

9,90 € OVH: 26,90 €
Varastossa
SKU
9789518513622
Mitä kristinuskolle kuuluu? Filosofit Tuomas Nevanlinna ja Jukka Relander ovat käyneet pohtimaan uskonasioita.

Uskokaa tai älkää! Viime aikoina Suomen evankelisluterilainen kirkko on ollut monien kiistojen kohteena. Sen kiihkeimmät vastustajat vetoavat kirkkoinstituution rajoittavaan, epätasa-arvoa synnyttävään ja kaikin puolin perusteettomaan läsnäoloon nykyelämässä, jonka sentään pitäisi tällä luonnontieteiden ja ihmisoikeuksien aikakaudellamme olla vapautunut tyhjänpäiväisestä taikauskosta ja patriarkaatin itsepönkityksestä.

Mutta mitä kuuluu kristinuskolle? Filosofit Tuomas Nevanlinna ja Jukka Relander ovat kirjassaan Uskon sanat käyneet pohtimaan uskonasioita. Ja katso! Jotain sangen ajankohtaista kristillisessä sanomassa sittenkin on.

Nevanlinna ja Relander seuraavat kirjassaan kristinuskon käsitteitä, ilmiöitä ja mysteerejä kirkkovuoden kierron mukaan. He analysoivat ja pohtivat niiden tulkintoja ja merkityksiä kavahtamatta ristiriitojen ja umpikujienkaan edessä. Loppuratkaisu jääköön tässä paljastamatta.

Tämä sangen tunnustuksellinen teos kysyy eikä sanele, ihmettelee eikä tuomitse. Se on vuoropuhelua ja yhdessä etsimistä alueella, joka on meille kaikille yhteinen, mutta joka on käynyt monille vieraaksi.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Nevanlinna Tuomas, Relander Jukka
Saatavuus Heti saatavana
Formaatti sid. 329 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Teos
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019