Tulevaisuuden kirkko

7,00 € OVH: 32,00 €
Tilattavissa
SKU
9789516244399
Rohkea yritys hahmottaa, millainen on tulevaisuuden kirkko. Kristillinen kirkko on syntynyt lähetyksestä. Lähetys vaikuttaa ratkaisevasti myös kirkon tulevaisuuteen. Lähetyksestä on tulossa uudella tavalla kirkon tulevaisuuden kysymys.
Tulevaisuuden kirkko on Risto Ahosen rohkea yritys hahmottaa sitä, minkälainen on kirkon tulevaisuus ja tulevaisuuden kirkko. Kristillisellä kirkolla on edessään useita vaihtoehtoja ja kirkon tulevaisuuteen vaikuttavat monet, yllättävätkin tekijät. Niistä merkittävimpiä on Ahosen mukaan lähetyksen bumerangiliike, jossa evankeliumi tulee takaisin maan ääristä lähettäjäkirkkoihin.


Lähetys ei olekaan pysähtynyt lähetystyön tuloksena syntyneisiin Afrikan ja Aasian kirkkoihin, vaan tulee moninkertaisesti vahvistuneena liikkeenä takaisin sinne, mistä se on lähtenyt. Kiinalainen, intialainen, korealainen, nigerialainen ja latinalaisamerikkalainen diaspora on haastamassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan kirkkoja uudistumaan. Kristillinen kirkko on syntynyt lähetyksestä. Lähetys vaikuttaa ratkaisevasti myös kirkon tulevaisuuteen. Lähetyksestä on tulossa uudella tavalla kirkon tulevaisuuden kysymys.


Kirjan Tulevaisuuden kirkko kirjoittaja Risto Ahonen on missiologiaan erikoistunut tutkija ja pappi, joka on osallistunut asiantuntijana lukuisien kansainvälisten työryhmien työskentelyyn erityisesti Luterilaisen Maailmanliiton piirissä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ahonen Risto A.
Formaatti Kierresid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Suomen Lähetysseura
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019