Saattohoito kuolevan tukena

20,60 € OVH: 23,90 €
Varastossa
SKU
9789522474513
  • Osta 20 hintaan 17,50 € /kpl ja säästä 15 %
Jokaisella on oikeus kuolla arvokkaasti. Kirsti Aalto on koonnut kuolevan saattohoidosta tarpeellisen, ajankohtaisen kirjan.
Saattohoito kuolevan tukena koostuu asiantuntijoiden artikkeleista. Se käsittelee saattohoidon merkitystä sekä kuolevan että saattajan kannalta, kuolevan sielunhoitoa, surevan tukemista ja lohduttamista ja toivon ylläpitämistä kuolevan potilaan hoidossa. Siinä kerrotaan yhteistyöstä henkilöstön ja potilaan omaisten välillä. Niin ikään kirjassa puheenvuoron saavat saattohoidon vapaaehtoistyöntekijä, ja siinä esitellään malli vierelläkulkijoiden koulutusohjelmaksi.


Saattohoito kuolevan tukena -teoksen on toimittanut TM, rovasti ja psykoterapeutti Kirsti Aalto. Aalto työskenteli sairaalasielunhoidon johtajana Kirkkohallituksessa vuoteen 2011. Kirsti Aallon lisäksi kirjaan ovat kirjoittaneet asiantuntijoina keräysjohtaja Tapio Pajunen, ylilääkäri Juha Hänninen, sairaalapastori Virpi Sipola, lääkäri, psykoterapeutti Päivi Hietanen, Pirkanmaan hoitokodin johtaja Tiina Surakka, arkkiatri Risto Pelkonen, Terhokodin vapaaehtoinen, merikapteeni Seppo Laurell sekä terapeutti ja kirjailija Liisa Mäntymies.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kirsti Aalto, toim.
Formaatti nid. 120 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 20198 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019