Tuomio - Evankeliumin unohdettu ulottuvuus

3,90 € OVH: 22,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518887594
Harvat asiat Raamatussa haastavat lukijaa niin paljon kuin tuomiosta ja rangaistuksesta kertovat tekstit. Miten sopivat yhteen Jumalan hyvyys ja Jumalan viha ja tuomio? Ruotsalainen teologi Olof Edsinger tartuu rohkeasti aiheeseen kirjassaan Tuomio - Evankeliumin unohdettu ulottuvuus.
Olof Edsingerin kirja Tuomio - Evankeliumin unohdettu ulottuvuus tarttuu rohkeasti aiheeseen, joka tuntuu haastavan käsityksemme Jumalan hyvyydestä.

Harvat asiat Raamatussa haastavat lukijaa niin paljon kuin tuomiosta ja rangaistuksesta kertovat tekstit. Kohtaammeko todellakin Sodoman ja Gomorran tuhokertomuksissa ja toisaalta evankeliumien kuvauksissa Jeesuksesta saman Jumalan? Sopivatko Jumalan hyvyys ja Jumalan viha ja tuomio todellakin yhteen?

Kirjassaan Tuomio: Evankeliumin unohdettu ulottuvuus ruotsalainen kirjailija ja teologi Olof Edsinger (s. 1976) osoittaa, että olisi virhe sivuuttaa Jumalan tuomiosta kertovat raamatunkohdat tai leimata ne "ongelmateksteiksi". Päinvastoin, tuomio on olennainen osa Raamatun sanomaa. Jumalan hyvyys ja Jumalan viha - tuomiossa on kyse molemmista. Ne liittyvät niin pahan lopulliseen häviöön viimeisenä päivänä kuin Jumalan tuomioon tässä ja nyt. Tuomio kuuluu myös evankeliumin ytimeen, Jeesuksen sovituskuolemaan meidän edestämme.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Olof Edsinger
Formaatti nid. 180 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Hän joka on - Kirja Jeesuksesta
  Hän joka on - Kirja Jeesuksesta
  34,00 € OVH: 37,80 €
 2. Kirkkopostilla 1-3 ja Huonepostilla
  Kirkkopostilla 1-3 ja Huonepostilla
  169,00 € OVH: 320,00 €
 3. Suuri suomalainen saarnakirja 1-3 : toinen vuosikerta
  Suuri suomalainen saarnakirja 1-3 : toinen vuosikerta
  Tarjoushinta 5,00 € Norm. hinta 48,30 €
Copyright 2019