Käsittely jatkuu, puolustuksen puheenvuoro

9,90 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789524754118
Käsittely jatkuu -kirjassa käydään oikeutta. Käsittelyssä on kristillisen uskon luotettavuus.

Käsittely jatkuu - puolustuksen puheenvuoro -kirjassa käydään oikeutta. Käsittelyssä on kristillisen uskon luotettavuus. Kirjoittajat vastaavat tuttuihin vastaväitteisiin esittämällä vakuuttavaa näyttöä asiansa tueksi. "Väittelyn" päätteeksi lukija saa tehdä omat johtopäätöksensä.

Käsittely jatkuu -kirja valaisee erinomaisesti kristinuskon ydinasioita ja myös sellaisia kiisteltyjä aiheita kuin kärsimys sekä uskon ja tieteen välinen suhde. Älykkäästi kirjoitettu ja huumorilla höystetty teos sopii kenelle tahansa, joka vilpittömästi etsii totuutta. Kirja on ajankohtainen. Aihepiirinsä ja helppotajuisuutensa ansiosta se sopii oivallisesti keskustelu- ja pienryhmiin.

John Young on toiminut muun muassa luokanopettajana, evankelistana sekä radio- ja televisiotoimittajana. Hän on kirjoittanut parikymmentä kirjaa, joita on käännetty useille kielille.

David Wilkinson on astrofysiikan ja teologian tohtori ja toimii Durhamin St John’s Collegen rehtorina. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joissa on puututtu muun muassa keskusteluun kristinuskon luotettavuudesta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti John Young, David Wilkinson
Formaatti sid. 251 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Päivä Oy
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Armollista menoa
  Armollista menoa
  6,90 € OVH: 20,90 €
 2. Uusi testamentti ja Psalmit viininpunainen taskumalli
  Uusi testamentti ja Psalmit viininpunainen taskumalli
  Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 18,90 €
 3. Irja Askola - Elämäkerta
  Irja Askola - Elämäkerta
  18,50 € OVH: 34,90 €
Copyright 2019