Surun matkassa - Sururyhmän ohjaajan opas

34,90 € OVH: 37,90 €
Varastossa
SKU
9789526932019

Surun matkassa - Sururyhmän ohjaajan opas

Monipuolinen, kaivattu opas sururyhmän ohjaamiseen. Ehdotuksia eri kokoontumiskertojen sisällöksi, aikatauluksi ja ohjaamiseksi. Kirjassa huomioidaan myös lapsensa menettäneiden ja itsemurhan tehneiden omaisten sururyhmät.

 

Surun matkassa on monipuolinen opas sururyhmän ohjaamiseen. Surun matkassa – Sururyhmän ohjaajan opas sisältää ehdotuksia eri kokoontumiskertojen sisällöksi, aikatauluksi ja ohjaamiseksi. Kirjan luvut mukailevat sururyhmän kokoontumiskertojen teemoja.

  1. Tutustuminen
  2. Ketä minä suren?
  3. Suru ja tunteet
  4. Miten selviän arjessa?
  5. Muistojen ilta
  6. Suurten kysymysten äärellä
  7. Toivo ja tulevaisuus
  8. Vielä kerran

Oppaan keskeinen näkökulma on luottamuksen, turvallisuuden ja osallisuuden ilmapiirin rakentaminen ryhmässä, jotta jokaisen osallistujan surulle on tasapuolisesti tilaa ja aikaa. Myös lukujen välissä lukijalla on hetki aikaa hengähtää Eija Harmasen koskettavien runojen parissa.

Kirjassa huomioidaan lapsensa menettäneiden ja itsemurhan tehneiden omaisten sururyhmät. Laajasta liiteosasta löytyy niin katsaus ajankohtaiseen surututkimukseen kuin Eija Harmasen runot suruun ja sururyhmille.

Oppaan työryhmään kuuluvat: johtava perheneuvoja Eija Harmanen, kirkkoherra Juha M. Itkonen ja rovasti Eeva-Liisa Hurmerinta sekä kirjan toimittanut Agricola-opintokeskuksen koulutuspäällikkö Hanna Pulkkinen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eija Harmanen, Eeva-Liisa Hurmerinta, Juha M. Itkonen, Hanna Pulkkinen (toim.)
Formaatti nid. 136 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Sacrum Oy
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Copyright 2019