Tytöt ja pojat ehtoollisella

32,40 € OVH: 36,00 €
Varastossa
SKU
9789516278899
Ehtoollinen on kirkon aarre. Tytöt ja pojat ehtoollisella -kirjassa etsitään vastauksia tähän aarteeseen liittyviin kysymyksiin.
Ehtoollinen on kirkon aarre. Tytöt ja pojat ehtoollisella -kirjassa etsitään vastauksia tähän aarteeseen liittyviin kysymyksiin.


Kuinka paljon ja mitä tulee tietää voidakseen saada ehtoollisen? Kenen kanssa lapsi voi tulla ehtoolliselle? Mihin ehtoollista tarvitaan?


Kristityt tunnistetaan siitä, että he säännöllisesti kokoontuvat aterialle, jolla murretaan leipää ja nautitaan viiniä Jeesuksen Kristuksen muistoksi, kiitokseksi, yhteyden kokemiseksi ja syntien anteeksiantamiseksi. Ehtoollinen ei ole kristallia - se ei mene rikki siitä, että sitä käytetään.


Tytöt ja pojat ehtoollisella -kirjan tavoitteena on kannustaa keskustelemaan seurakunnassa ehtoollisesta ja tukea erityisesti lasten osallistumista ehtoollisen viettoon. Kirja nostaa esiin tärkeitä kysymyksiä ehtoollisen teologiasta ja käytännöistä, historiasta ja nykypäivästä. Samalla se tarjoaa monipuolisia ideoita ja ajatuksia ehtoolliskasvatuksen toteuttamiseen niin lasten, nuorten kuin perheiden kanssa.


Syömään! Täällä on Isän laittamaa ruokaa!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ahtiainen Anita (toim.)
Formaatti nid. 228 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Lasten Keskus
Copyright 2019