Soiva metsä - Jean Sibeliuksen matkassa, kirja & CD

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522882158

Soiva metsä -kirja kertoo kauniin tarinan suuresta säveltäjästä Jean Sibeliuksesta ja hänen musiikistaan. Mukana äänite, jolla soittavat sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian.

Niin pientä kuin suurtakin lukijaa odottaa Soiva metsä -kirjassa elämyksellinen aikamatka Jean Sibeliuksen maailmaan kuvan, tekstin ja musiikin avulla. Tarinassa ja kirjan aukeamilla soi Sibeliuksen musiikki. Säveltäjän Ainola-kodin maisemissa soivat Kuusi ja Drömmen, Kolin kansallismaisemissa kuuluu Finlandia ja Pielisen aalloilla kimaltaa Impromptu. Eurooppaan matkataan Valse Tristen ja Souvenirin sävelin.


Soiva metsä -kirjan herkkä kuvitus ja teksti ovat Katri Kirkkopellon käsialaa. Sibelius 150 -juhlavuoden kunniaksi tehty kuvakirja lapsille on toteutettu suuren säveltäjämestarin ansaitsemalla tavalla: viimeistä säveltä ja siveltimenvetoa myöten taidokkaasti ja kauniisti.


Ajatus Sibelius-aiheiseen Soiva metsä -kuvakirjaan syntyi tarinallisten koulukonserttien pohjalta. Sibelius-juhlavuonna 2015 sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esiintyvät yli 100 000 lapselle Suomessa ja eri Euroopan maissa. He ovat myös julkaisseet Sibelius-aiheisen musiikkivideon.


Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kirkkopelto Katri, Sibelius Jean, Azezian Nazig, Makkonen Jussi
Formaatti sid. 30 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Milo ja mustasukkaisuus
  Milo ja mustasukkaisuus
  22,50 € OVH: 25,00 €
 2. Ensimmäisen joulun tarina
  Ensimmäisen joulun tarina
  6,50 € OVH: 8,50 €
 3. Mitä jos...
  Mitä jos...
  16,90 € OVH: 21,00 €
Copyright 2019