Mustan kuun majatalo

19,90 € OVH: 24,90 €
Varastossa
SKU
9789523545076

Tunnetun tekijäkaksikon, Katri Kirkkopellon ja Reetta Niemelän uudessa fantasiasarjan aloituksessa ajankohtaiset luonnonvaraisten eläinten ja ympäristön suojelun teemat näyttäytyvät raikkaalla tavalla kansanperinteeseen ja mytologiaan nivoutuen. 

Mustan Kuun majatalo pitää vastustamattomasti otteessaan!

Uuden fantasiasarjan pakahduttavan jännittävä aloitus! 

Saimi Salaper on perhoshullu tyttö, joka saapuu eläinlääkäri-isänsä kanssa Sinimäen kaupunkiin perustaakseen luonnonvarasiten eläinten sairaalan. Sattumalta he ostavat kuitenkin vanhan majatalon, jonka salaperäisyys vetää Saimia puoleensa: majatalon takaa kantautuu mystisiä ääniä, pihalla liihottelee harvinaisia perhoslajeja ja katolla törröttää lohiskäärmeiden orsi.

Talon oudot ja riemastuttavat salaisudet alkavat vähitellen paljastumaan Saimille, ja pian Mustan Kuun majatalo on auki tarjoten turvapaikan kaikille salaväkeläisille, kuten hiiseille, räpeltäjille, keijuille, ilkinakkeleille ja peikoille. Kukaan ei kuitenkaan vielä aavista uhkaa, joka väijyy melkein oven takana. 

Tämä jännittävä seikkailu aloittaa uuden fantasiatrilogian, jossa Saimi ja hänen ystävänsä hiisiprinsessa Anskariina, kyklooppi Tuffe Kloppi, painajainen Hilja Hahmoton, yksisarvinen Silkki, koirankuonolainen Ulvos Hukkanen, maahinen Pikkukorva ja jeti Kallanen tempautuvat uskomattomaan tapahtumien vyyhteen salaväen pelastamiseksi.  

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Katri Kirkkopelto ja Reetta Niemelä
Formaatti Sid. 310 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija Lasten Keskus 2021
Copyright 2019