Koska rakastan sinua

17,00 € OVH: 18,90 €
Varastossa
SKU
9789525866780

Ajaton kertomus erään uteliaan pojan valinnasta ja häntä rakastavan miehen uhrautuvasta vastauksesta.

Kauan sitten eräs viisas mies nimeltä Shaddai rakensi lapsilleen kauniin kylän. Hän antoi lapsille kaiken, mitä he tarvitsivat. Omin käsin Shaddai rakensi suojaavan muurin kylänsä ympärille, kivi kiveltä.


HÄN TEKI TÄMÄN KAIKEN VAIN YHDESTÄ SYYSTÄ - KOSKA HÄN RAKASTI LAPSIAAN.


Eräänä päivänä Paladin, kylän uteliain lapsi, löytää muurista jotakin erikoista. Se saa hänet miettimään tarkemmin Shaddain rakkautta. Onko hän kenties ymmärtänyt sen väärin? Nuori Paladin aikoo ottaa siitä selvää. Kun hän sitten löytää vastauksen, hän ymmärtää, kuinka paljon häntä rakastetaan. Jumala rakastaa myös sinua samalla tavalla!


Max Lucadon kuvakirja Koska rakastan sinua on ajaton kertomus erään uteliaan pojan valinnasta ja häntä rakastavan miehen uhrautuvasta vastauksesta. Tarina pyrkii auttamaan lasta ymmärtämään Taivaallisen Isämme ehdotonta rakkautta sekä tuosta rakkaudesta kumpuavia tekoja.


Max Lucadon lämminhenkistä tarinaa täydentää Mitcell Heinzen viehättävä kuvitus. Koska rakastan sinua -kirjan sisälehdelle on painettu kohdat lahjan saajan ja antajan nimille sekä päivämäärälle.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Max Lucado
Formaatti sid. 32 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 KKJMK OY
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Parku-Pöllön oma PUM!
    Parku-Pöllön oma PUM!
    Tarjoushinta 8,90 € Norm. hinta 23,00 €
  2. Pääsiäisen ihme
    Pääsiäisen ihme
    10,80 € OVH: 12,00 €
Copyright 2019