Ihan sama isoselle

16,60 € OVH: 19,40 €
Varastossa
SKU
9789516279483
  • Osta 20 hintaan 13,70 € /kpl ja säästä 17 %
  • Osta 100 hintaan 12,70 € /kpl ja säästä 23 %
Suosittu rippikoulusarja jatkuu isosen kirjalla.
Suosittu rippikoulusarja jatkuu isosen kirjalla Ihan sama - Isoselle.


Ihan sama - Isoselle -kirja tukee isosen kasvua kristittynä, seurakuntalaisena ja osana rippikoulun ohjaajatiimiä. Kirjassa paneudutaan vetävästi ja värikkäästi isosen moninaisiin rooleihin, tehtäviin ja haasteisiin unohtamatta mahdollisuutta itsetutkiskeluun. Mukana on monipuolinen osio rippikoulun hartauselämään vaikuttamisesta sekä raamatturyhmämateriaali.


Ihan sama isoselle on oppikirjan ja työkirjan välimuoto, jota isonen voi lukea myös itsekseen. Isoskoulutuksen opetusta voi tukevoittaa muun muassa Ihan sama – Opettajan opas –materiaalilla. Isonen ei ole ihan sama kuin rippikoululainen. Kirjan näkökulmana onkin vahvistaa nuorta kristittyä uudessa roolissa ja katsoa eteenpäin. Visuaalisuus ja asioiden sanoittaminen sujuvalla nykykielellä korostuvat isosen kirjassa yhtä lailla kuin rippikoululaisenkin kirjassa.


Johanna Hirsto (os. Koivisto) on Olarin seurakunnan nuoriso- ja rippikoulutyön kappalainen. Helena Paalanne työskentelee nuorisopappina Tuiran seurakunnassa Oulussa ja Antti Siukonen on kouluyhteistyön pappina Espoon seurakuntayhtymässä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Hirsto Johanna, Paalanne Helena, Siukonen Antti
Formaatti nid. 100 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Lasten Keskus
Copyright 2019