Kysymyksiä eksorkistille

17,00 € OVH: 23,60 €
Varastossa
SKU
9789529627929
Materialistinen maailmankuva ei tahdo jättää tilaa henkivalloille ja niiden vaikutukselle todellisuuteemme. Jumalasta puhuminen koetaan vielä jollakin tavalla mielekkäänä, mutta paholainen ja demonit saatetaan jopa kristittyjen keskuudessa kokea aiheeksi, josta mielummin vaietaan. Espanjalainen pappi, kirjailija ja käytännön eksorkisti José Antonio Fortea tarttuu tähän haastavaan aiheeseen raamatullisen kristinuskon todellisuuskuvasta käsin.
Materialistinen maailmankuva ei tahdo jättää tilaa henkivalloille ja niiden vaikutukselle todellisuuteemme. Jumalasta puhuminen koetaan vielä jollakin tavalla mielekkäänä, mutta paholainen ja demonit saatetaan jopa kristittyjen keskuudessa kokea aiheeksi, josta mielummin vaietaan.


Kysymyksiä eksorkistille ottaa todesta pahojen henkien olemassaolon ja vaikutuksen maailmassamme ja pyrkii avaamaan demonologian ja eksorkismin perinnettä kristillisessä kirkossa. Kirjan kirjoittaja isä José Antonio Fortea on perehtynyt aiheeseensa sekä akatemisen tutkimuksen että käytännön kokemuksen kautta: Fortea on julkaissut aiheesta sekä tieteellisiä että populaareja kirjoituksia ja toimii lisäksi katolisena pappina erityisalanaan manaus.

Kysymyksiä eksorkistille lähestyy kysymyksiä paholaisesta, demonisesta riivauksesta ja manauksesta klassisen raamatullisen kristinuskon todellisuudesta käsin. Teoreettisen spekuloinnin sijasta tekstistä kuuluu silminnäkijän ääni.


Kysymyksiä eksorkistille -kirjan suomentaja filosofian tohtori Sakari Vainikka on entinen luterilainen pappi ja nykyinen katolisen kirkon maallikkojäsen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Fortea José Antonio
Formaatti nid. 123 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Katolinen tiedotuskeskus
Copyright 2019