Jumalan nimi on laupeus

16,00 €
Tilattavissa
SKU
9789527153086
Keskusteluissa Vatikaaniin erikoistuneen toimittaja Andrea Torniellin kanssa paavi Franciscus nostaa keskiöön itselleen läheisimmän teeman - laupeuden.
"Laupeus on Jumalan ensimmäinen ominaisuus. Se on Jumalan nimi. Ei ole tilanteita, joista ei olisi ulospääsyä. Meitä ei ole tuomittu vajoamaan juoksuhiekkaan."

Jumalan nimi on laupeus on paavi Franciscuksen ja Vatikaaniin erikoistuneen toimittaja Andrea Torniellin intiimi ja henkilökohtainen vuoropuhelu, jossa keskiöön nousee Franciscukselle läheisin teema, laupeus. Franciscus selittää nuoruusmuistojensa ja paimenvuosiensa koskettavien kokemusten kautta, miksi halusi julistaa laupeuden pyhän vuoden.

Vähättelemättä eettisiä ja teologisia kysymyksiä hän korostaa, että kirkko ei voi sulkea ovea keneltäkään. Pikemminkin kirkon tehtävä on saada ihmisen omatunto avautumaan, ottamaan vastuun ja luopumaan tekemästään pahasta. Välittömässä vuoropuhelussa Franciscus puhuu myös laupeuden, oikeudenmukaisuuden ja korruption suhteesta.

"Jumalan nimi on laupeus" (Il nome di Dio è Misericordia) julkaistiin tammikuussa 2016 samanaikaisesti 82 eri maassa ja on sen jälkeen käännetty useille kielille.

Lisätietoja
Fyysinen koko 130 x 200 mm
Kirjailija / Artisti Paavi Franciscus
Saatavuus Saatavana
Formaatti nid. 134 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 KATT
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019