Pyhä rakas Jumala - Rukouksia 2020-luvulta

29,50 € OVH: 36,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523546806

Pyhä rakas Jumala -kirja koostuu yli 130 tuoreesta eri kirjoittajien eri aiheista kirjoittamista rukouksista.

Kristinuskon Jumala on samaan aikaan pyhä ja läheinen - persoona, johon ihmisellä on jonkinlainen suhde.
 
Pyhä rakas Jumala -kirjan kirjoittajista osa rukoilee työkseen, ja toisille se on yksinkertainen tapa sanoittaa sydämen kaipausta kohti jotakin suurempaa. Kukin heistä lähestyy Jumalaa omalla tavallaan, itsensä näköisesti. 
 
Kirja on jaettu kuuteen osaan; Kutsumustöissä, Sanoja elämän keskeltä, Mikä meitä yhdistää?, Luoja varjele, Pyhän edessä ja Salattu Jumala. Osa rukouksista on kirjoitettu ruotsiksi, englanniksi, viroksi, espanjaksi, venäjäksi, saksaksi, unkariksi tai islanniksi, ja kaikki rukoukset on myös suomennettu. 
 
Pyhä rakas Jumala kokoaa arkkipiispa Tapio Luoman 60-vuotispäivän kunniaksi paitsi uusia rukouksia myös arkkipiispasta kertovia lyhyitä tekstejä tunnetuilta kirjoittajilta. 
 
Kirjan toimituskuntaan kuuluvat pastori, kirjailija Kaisa Kariranta, teologi, runoilija Petri Merenlahti ja pastori, kanttori Kati Pirttimaa. Merenlahti on myös arkkipiispan erityisavustaja. Kirjoittajien joukossa on mm. emeritapiispa Irja Askola, paavi Franciscus, toimittaja Anna-Stina Nykänen, ministeri Annika Saarikko ja lauluntekijä Heikki Salo.
 
 
 
 
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kaisa Kariranta, Petri Merenlahti, Kati Pirttimaa (toim.)
Formaatti Sid. 350s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019