Esirukoilija - Rees Howells - Kertomus Jumalalle eletystä elämästä

19,80 € OVH: 22,00 €
Varastossa
SKU
9789525866506

Esirukoilija - Rees Howells - Kertomus Jumalalle eletystä elämästä - uusintapainos rakastetusta rukousaiheisesta kirjasta.

Esirukoilija - Rees Howells - Kertomus Jumalalle eletystä elämästä kertoo siitä, kuinka vähäpätöisen hiilikaivostyöläisen usko ja rukoukset vaikuttivat toisen maailmansodan kulkuun.

Rees Howells oli omaksunut ainutlaatuisella tavalla Jumalan Sanan opetuksen ja löysi avaimen kestävään rukoukseen, hän sai tulla suuren herätyksen kanavaksi niin Euroopassa kuin Afrikassakin. Rees Howells oppi voimallisen rukouksen salaisuuden. Hän sai oppia jumalallisen parantumisen periaatteita, ja edistyi vieläkin pidemmälle uskossaan, kunnes hänen rukouksensa vaikuttivat maailman tapahtumiin.

Kirjan kirjoittaja Norman Grubb oli huomattava lähetyssaarnaaja ja lähetysjohtaja. Cambridgen yliopiston opiskelijana hän oli yksi InterVarsity Christian Fellowship järjestöksi kehittyneen yhdistyksen perustajista. Varhaisina työvuosinaan hän toimi lähetyssaarnaajana Kongossa yhdessä C.T. Studdin kanssa, jota hän seurasi nykyisin WEC Internationalina tunnetun järjestön johtajana. Norman Grubb, joka oli hyvin kysytty puhuja, kutsuttiin usein hartauspuhujaksi presidentin rukousaamiaiselle.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Norman Grubb
Formaatti Nid. 294s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 2022 KKJMK
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Aikaa hiljaisuudessa
  Aikaa hiljaisuudessa
  20,70 € OVH: 25,90 €
 2. Satumaa - Turistipappina Kyproksella
  Satumaa - Turistipappina Kyproksella
  21,60 € OVH: 24,00 €
 3. Ida Elina
  Ida Elina
  27,90 € OVH: 35,00 €
Copyright 2019