Avoin mieli ja sydän

30,00 €
Varastossa
SKU
9789526504315

Avoin mieli ja sydän -teos on modernin kristillisen mystiikan klassikko. Trappistimunkki Thomas Keating kertoo siinä, mitä on sydänrukous.

Avoin mieli ja sydän on modernin kristillisen mystiikan klassikko. Trappistimunkki Thomas Keating kertoo siinä, mitä on sydänrukous.

Kontemplaatio, sanaton yhteys Jumalaan, on kuulunut kristinuskoon sen alkuajoista asti. Trappistimunkit kehittivät 1970-luvulla sydänrukouksen yksinkertaiseksi menetelmäksi, jolla kuka tahansa voi harjoittaa kontemplatiivista rukousta. 

Avoin mieli ja sydän on käytännöllinen opaskirja. Se kertoo yksityiskohtaisesti, miten sydänrukousta harjoitetaan. Sydänrukous perustuu antautumiseen, mielen hiljaisuuteen ja olemisen vastaanottamiseen. Siinä annetaan ajatusten mennä yksi kerrallaan ja luotetaan siihen, että Jumala tekee salaista työtään ihmisessä, kun ihminen vain antaa Jumalan toimia.

Avoin mieli ja sydän -teos on matkaopas lähelle, tiivistää suomenkieliseen käännökseen alkusanat kirjoittanut Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Thomas Keating
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Hiljaisuuden Ystävät ry
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Copyright 2019