Luontokirkkovuosi

22,90 € OVH: 30,30 €
Varastossa
SKU
9789516279988
Uusia näkökulmia ja virikkeitä luonno ja kirkon hartauselämän yhdistämiseen - kaikkina vuodenaikoina

Luomakunnan sunnuntai on löytänyt paikkansa kirkkovuoden osana, mutta voisiko luontoa muistaa ja hyödyntää jumalanpalveluselämässä myös muuten? Kyllä voisi ja myös kannattaisi, uskovat Luontokirkkovuosi-kirjan tekijät. Eihän ole sattumaa, että kirkkovuoden suuret juhlat linkittyvät luontevasti vuodenkiertoon: maailman valo syntyy vuoden pimeimpään aikaan ja ylösnousemusta juhlitaan keväällä. Luonto, kirkko ja vuodenkierto kuuluvat yhteen.

Luontokirkkovuosi tarjoaa uusia näkökulmia ja virikkeitä luonnon ja kirkon hartauselämän yhdistämiseen - kaikkina vuodenaikoina. Kirjassa on ideoita ja ajatuksia niin siihen, miten jumalanpalvelus tai muu hartaushetki viedään luontoon kuin siihen, miten luonto voidaan tuoda kirkkotilaan. Kyse ei ole vain poikkeuksista tai erikoispyhistä, vaan ihmisen näkemisestä osana Jumalan luoman luonnon kokonaisuutta.

Kirja on jaettu neljään vuodenaikaan, joiden kunkin kohdalla paneudutaan ajankohtaan sopiviin teemoihin. Mukana on paljon heti käyttöön otettavia teksti- ja lauluvinkkejä, saarnajuuria ja toiminnallisia virikkeitä sekä esimerkinomaisesti toteutuskokonaisuuksia.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Suvielise Nurmi, Panu Pihkala
Formaatti sid. 200 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019