Positiivisen psykologian voima

40,50 € OVH: 45,00 €
Varastossa
SKU
9789524516327
Positiivisilla tunteilla on kiistaton yhteys hyvinvointiin, motivaatioon ja energisyyteen.
Positiivisen psykologian voima on ensimmäinen suomenkielinen kokoomateos, joka kertoo tieteen näkökulman positiivisuuteen. Positiivisilla tunteilla on kiistaton yhteys hyvinvointiin, motivaatioon, fyysiseen terveyteen ja jopa geenien ilmenemiseen. Vahvuuksille rakentaminen luo enemmän hyvinvointia kuin heikkouksiin keskittyminen, ja toisten auttaminen parantaa omaakin olotilaa.

Positiivisen psykologian ideana on diagnosoida hyvää ja löytää jokaisesta ihmisestä vahvuudet, joiden avulla sekä oma että yhteisöjen vointi paranee. Kirja neuvoo, miten voi rakentaa elämänsä omille vahvuuksilleen, ja kuinka tukea muita samassa tehtävässä. Siinä pohditaan myös, ovatko positiivisuus- ja onnellisuusohjeet naiiveja.

Kirjan kirjoittajina on 24 huippuasiantuntijaa Helsingin yliopistosta, eri tutkimuslaitoksista, Aalto-yliopistosta ja Itä-Suomen yliopistosta. Kirjassa positiivista psykologiaa tarkastellaan lasten, nuorten, työikäisten ja vanhusten näkökulmista. Esipuheen on kirjoittanut filosofi Esa Saarinen. Ravitaan vahvuuksiamme!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Uusitalo-Malmivaara Lotta (toim.)
Formaatti sid. 387 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 PS-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Sekunnit ennen kaatumista
    Sekunnit ennen kaatumista
    31,50 € OVH: 35,00 €
  2. Pako narsistin otteesta
    Pako narsistin otteesta
    25,20 € OVH: 28,00 €
Copyright 2019