Isä ja minä : ainutlaatuinen ihmissuhde

26,00 € OVH: 28,90 €
Varastossa
SKU
9789524924030
Kirja auttaa ymmärtämään isä-suhteen merkitystä lapsen kasvulle.

Isä ja minä -kirja herättelee lukijaa pothimaan, minkälaiset elämäneväät isä antoi, ja auttaa ymmärtämään isä-suhteen merkityksen lapsen kasvuun.

Pekka Hämäläinen tarttuu kirjassaan Isä ja minä aiheeseen, jonka tärkeyden jokainen voi tunnistaa omaa elämäänsä pohtimalla. Minkälainen on isäsuhteeni? Miten se on minuun vaikuttanut? Haluanko siirtää samaa perintöä eteenpäin omille lapsilleni?

Jokaisen suhde omaan isäänsä on ainutlaatuinen. Se on koko elämän mittainen ihmissuhde, joka vaikuttaa vielä senkin jälkeen, kun isää ei enää ole. Jokainen meistä kantaa tätä perintöä itsessään – niin hyvässä kuin pahassa.

Läsnäoleva, rakastava ja kannustava isä antaa hyvät eväät kasvaa itseensä ja elämään luottavaksi aikuiseksi. Väkivaltainen, luoksepääsemätön, tunnevammainen tai psyykkisesti sairas isä jättää väistämättä pysyvät jäljet lastensa tunne-elämään. Myös vanhempien avioero tai isän puuttuminen lapsen elämästä kokonaan ovat nvaikeita asioita, joita moni kantaa sisällään vielä aikuisenakin.

Isä ja minä -kirja kertoo, miten vaikean isäsuhteen aiheuttamista vaurioista voi selvitä ja myös sen, miten tulla hyväksi isäksi. Miten pahan ketju katkaistaan, ettei raskas perintö siirry sukupolvesta toiseen?

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Hämäläinen Pekka
Formaatti sid. 220 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Minerva
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Rikonko vai rakennanko sanoillani?
  Rikonko vai rakennanko sanoillani?
  21,60 € OVH: 24,00 €
 2. Oppi luottamuksesta
  Oppi luottamuksesta
  27,90 € OVH: 32,00 €
 3. Leipäpalasia
  Leipäpalasia
  21,60 € OVH: 24,00 €
Copyright 2019