Erityisherkkä ihminen ja parisuhde

30,60 € OVH: 34,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522403537
Erityisherkkä ihminen ja parisuhde -kirjassa käsitellään tutkimustiedon ja kokemuksen valossa rakkautta ja seurustelua erityisherkän ihmisen näkökulmasta. Erityisherkällä ihmisellä, highly sensitive person (HSP), tarkoitetaan henkilöä, jonka tunne- ja aistiherkkyys on tavallista suurempi.
Erityisherkkä ihminen ja parisuhde -kirjassa käsitellään tutkimustiedon ja kokemuksen valossa rakkautta ja seurustelua erityisherkän ihmisen näkökulmasta. Erityisherkällä ihmisellä, highly sensitive person (HSP) tarkoitetaan henkilöä, jonka tunne- ja aistiherkkyys on tavallista suurempi.


Erityisherkkä ihminen ja parisuhde tarjoaa käytännönläheisiä neuvoja rakentavaan itsetutkiskeluun ja kumppanin ymmärtämiseen antaen paremmat eväät tasapainoisen suhteen tavoitteluun. Rutiinien tarve ei välttämättä ole tylsyyttä, eikä yksityiskohtien hiominen neuroottisuutta. Toisaalta arkinen spontaanius ei välttämättä kieli levottomuudesta eikä kokeilunhalu kyllästymisestä yhteiseloon.


Erityisherkkä ihminen ja parisuhde -kirjasta löytyvät Aronin kehittämät luonne- ja herkkyystestit, joiden tarkoituksena on auttaa itsetuntemuksessa ja kumppanin ymmärtämisessä. Erityisherkkä ihminen ja parisuhde -kirja on kirjoitettu parisuhteen näkökulmasta, mutta sitä voi soveltaa myös ystävyys- ja sukulaissuhteisiin.


Elaine N. Aron on psykologian tohtori, joka on erikoistunut aisti- ja tunneherkkien ihmisten tutkimukseen ja auttamiseen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Aron Elaine N.
Formaatti nid. 286 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Nemo
Copyright 2019