Virtahepo olohuoneessa (äänikirja)

20,00 €
Varastossa
SKU
KVA-9789523541412

Virtahepo olohuoneessa

Tommy Hellsten kuvaa klassikkoteoksessaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Äänkirja on myös kertomus hänen omasta toipumisen tiestään.

Ostamasi äänikirja toimitetaan sinulle tilauksessa antamaasi sähköposti-osoitteeseen.

Linkki

Tommy Hellstenin menestysteoksen sanoma on ajankohtainen vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan aikuisiässä, mutta myös toipuminen lapsuuden haavoista ja niiden synnyttämästä läheisriippuvuudesta on mahdollista.

Ihminen pyrkii usein lääkitsemään haavojaan haitallisin keinoin. Hän ripustautuu väärällä tavoin muihin, pakenee työnarkomaniaan, päihteisiin tai ankaraan uskonnollisuuteen. Läheisriippuvuus voi silloin tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi.

Todellinen toipuminen on kuitenkin mahdollista: omaa elämäänsä voi muuttaa ja läheisriippuvuuden kierteen katkaista. Tärkeää on uskallus kohdata oma sisäinen lapsi, se joka uskoi olevansa paha, koska häntä kohdeltiin huonosti. Kuuntelemalla tätä lasta rehellisesti voi löytää avaimia uuteen, ehyempään elämään.

Lukija Aku Laitinen

Lisätietoja
ISBN 9789523541412
Book Type audiobook
Kirjailija / Artisti Tommy Hellsten, Lukija Aku Laitinen
Formaatti mp3
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kirjapaja
Copyright 2019