Kekseliäs karkulainen

16,30 € OVH: 19,80 €
Varastossa
SKU
9789523543584

Kekseliäs karkulainen

Kirja on helppolukuinen, hauska ja jännittävä, joka sopii myös ääneen luettavaksi. Lasten ja heidän eläinystäviensä seikkailuja vauhdittaa selkeä mutta rikas kieli sekä iloinen nelivärikuvitus.

Empun eläinhotellissa riittää puuhaa ja vauhtia. Uusiksi asukkaiksi saapuvat vikkelä terrieri Pyry ja ujo Uula-aasi. Hotellissa viihtyvät myös tutut karvaiset ja höyhenpeitteiset kaverit.

Vauhdikas Pyry on takuuvarmasti siellä, missä sattuu ja tapahtuu. Innokkaana se karkailee omille teilleen tuon tuosta. Empulla, Annalla ja Lennillä on kädet täynnä työtä, ja joukkio päätyy milloin kissojen taitokilpailuun, milloin sup-laudalle.

Arvoituksiakin on ratkottavana läjäpäin: Uulan kadonneet porkkanat, Pessin outo apeus, lähipuiston kumma vetovoima ja tietenkin se, miten Pyry voi olla kaikkialla yhtä aikaa. Mitä yllätyksiä Pyryllä vielä onkaan tassuissaan!

Tittamari Marttinen on kirjoittanut lapsille jo liki parinkymmenen vuoden ajan ja toimii aktiivisesti ja monipuolisesti lastenkulttuurin saralla. Valpuri Kerttula on kuvittaja ja hänen kuvituksiaan on sekä suomalaisissa, että kansainvälisissä julkaisuissa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tittamari Marttinen, Valpuri Kerttunen
Formaatti Sid. 64 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Kasa
    Kasa
    18,30 € OVH: 20,00 €
  2. Täydellinen Taavi
    Täydellinen Taavi
    22,50 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019