• 020 754 2350

Keisarien kaupungissa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Vilhunen Tuulikki
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Suomen Lähetysseura
Saatavuus
Formaatti sid.

Keisarien kaupungissa

Kiinnostava katsaus Pietarin kaupungin historiaan, kulttuuriin ja ihmiskohtaloihin Inkerin kirkon työntekijän näkökulmasta.
TAI
25,92 €

OVH: 32.00 €

Tuotenumero: 9789516244221

Saatavuus: Varastossa


Pietarissa, keisarien kaupungissa, kohtaavat keisarillinen loisto, taide ja kulttuuri sekä moninaiset ihmiskohtalot. Dostojevskin romaanien tapaan myös moderni Pietari tarjoaa kokijalleen niin kristallikruunujen säihkettä kuin kurjuuttakin.

Suomalaisten historia tulee näkyväksi Pietarissa monin, joskus yllättävinkin tavoin. Pietari Suuri rakennutti kaupungin Inkerinmaalle, joka tuolloin oli pääosin suomalaisten asuttamaa aluetta. Siellä toimi myös Inkerin evankelis-luterilainen kirkko, joka ortodoksikirkon 1000-vuotisjuhlan myötä ja Neuvostoliiton romahduksen jälkeen heräsi uudelleen henkiin. Kirkko on sittemmin muuttunut venäjänkieliseksi, mutta sen palveluksessa toimii edelleen suomalaisia työntekijöitä. Kirja Keisarien kaupungissa valottaakin Inkerin kirkon toimintaa yhden työntekijän näkökulmasta.

Teos Keisarien kaupungissa koostuu merkinnöistä, jotka kuvaavat Pietarin ihmiskohtaloita, ilmiöitä ja tapahtumia – kaikkea sitä, mitä työssä ja elämässä on saanut kohdata. Anja Vilhunen avaa lukijan silmät myös kaupungin kauneudelle, taiteelle ja rikkaalle kulttuuritarjonnalle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

CD Maksetut viulut

CD Maksetut viulut

18,00 €
CD Matkalla

CD Matkalla

6,90 €
Puhuvat kädet

Puhuvat kädet

26,10 €
Taivaallisia vieraita - Kristillinen enkeliperinne Suomessa

Taivaallisia vieraita - Kristillinen enkeliperinne Suomessa

6,90 €

Norm. hinta 24,30 €