Keinuhevosen kengittäjä - Runoja vauvakotiin

6,90 € OVH: 24,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522473233
Keinuhevosen kengittäjä -kirjan runot ja kuvat juhlistavat vauvaperheen arjen onnea.

Keinuhevosen kengittäjä -kirjan runot ja kuvat juhlistavat vauvaperheen arjen onnea. Jokaisessa perheessä tiedetään, että juuri maailmaan saapunut pieni vauva täyttää olemassaolollaan koko kodin. Se mullistaa ajanlaskun ja kietoo hoitajansa pikkuriikkisen sormensa ympärille. Ja aina uuden taidon oppiessaan lapsi muuttaa ympäröivää maailmaa taas ihan uudenlaiseksi. Jokainen hetki lapsen kanssa ei ole aina auvoisaa, mutta äiti, isä tai isovanhemmat eivät taatusti vaihtaisi päivääkään pois. Vauva lumoaa pelkällä katseellaan.

Keinuhevosen kengittäjä -kirjan lempeät runot ja raikkaat kuvat ilahduttavat vauvaperheen jokaista jäsentä. Keinuhevosen kengittäjä - Runoja vauvakotiin on oivallinen lahja vauvaperheen vanhemmille tai odotusaikaa jouduttamaan.

Jukka Itkonen on kirjailija ja sanoittaja. Hänen tuotantonsa sisältää paitsi lastenkirjoja myös runoja, librettoja ja laulutekstejä. Hän on saanut lastenkirjatuotannostaan mm. Arvid Lydecken -palkinnon, Kaarina Helakisa -palkinnon ja Tirlittan-palkinnon. Vuonna 2009 Itkonen vastaanotti Savonia-palkinnon.

Matti Pikkujämsä on palkittu kuvaaja-graafikko, jonka kädenjälki on tuttua monista lastenkirjoista ja lehdistä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jukka Itkonen, Matti Pikkujämsä (kuvitus)
Formaatti sid. 47 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Copyright 2019