Kehnon miehen postilla - Armon sanoja armoa kaipaaville

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789518781694

Kehnon miehen postilla kuljettaa lukijan läpi kirkkovuoden pyhäpäivien ja osoittaa, miten Kristus lausuu armon sanat juuri armoa kaipaaville.

Kehnon miehen postilla - Armon sanoja armoa kaipaaville 

Me emme ymmärrä Jumalasta mitään, mutta Hän puolestaan ymmärtää meitä, meidän heikkouksiamme ja vajavaisuuttamme. Siihen on meidän hyvä jäädä, salatun Jumalan lähelle.

Kehnon miehen postilla kuljettaa lukijan läpi kirkkovuoden kaikkien pyhäpäivien. Pauli Löija vertailee eri vuosikertojen raamatuntekstejä, erityisesti evankeliumitekstejä, ja pohtii niiden sanomaa sekä henkilökohtaisten kokemustensa kautta että yleisesti nykyihmistä ajatellen.

Löija löytää evankeliumeista eroavaisuuksia, mutta aina myös saman yhtenevyyden: kaikissa evankeliumeissa Kristus luo armollisen katseensa nimenomaan heihin, joita pidetään muita alempina, joita sorretaan, jotka ovet vähemmistössä. Juuri heille, armoa kaipaaville, lausutaan armon sanat.

Saat olla juuri sinä, arvostettu Jumalan kuvana, sellaisena kuin olet. Olet Jumalalle rakas.

Pauli Löija (s. 1965 Vetelissä) on koulutukseltaan teologian maisteri ja työskennellyt lukuisissa erilaisissa ammateissa. Osan opiskeluajastaan hän asui Heränneiden ylioppilaskodissa. Löija on työkyvyttömyyseläkkeellä kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja parantumattoman plasmasolusyövän takia. Hän julkaisi esikoisteoksensa Huonoja uutisia, hyviä hetkiä — parantumattomaan

syöpään sairastuneen elämää vuonna 2022.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pauli Löija
Formaatti Nid. 216s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Herättäjä-Yhdistys
Copyright 2019