Kasvuvoimaa vanhemmuuteen

26,10 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789518889529

Kasvuvoimaa vanhemmuuteen -kirjassa lähestytään vanhemmuutta kasvatus-, kasvu- ja rukoustehtävän kautta.

 

Kasvu on lumoava ilmiö sekä luonnossa että ihmisen elämässä: emme itse pysty loihtimaan kasvun ihmettä, mutta voimme omilla toimillamme ohjata prosessia toivottuun suuntaan. Kasvun tietoista tukemista kutsutaan kasvattamiseksi.

Lasten kasvattaminen on ensisijaisesti vanhempien tehtävä. Lapset tarvitsevat kasvunsa tueksi omien vanhempiensa lisäksi isovanhempia, kummeja, sukulaisia, lastenhoitajia, opettajia, valmentajia, naapureita, päättäjiä ja muita aikuisia. Kasvuvoimaa vanhemmuuteen -teos on suunnattu kaikille aikuisille riippumatta siitä, onko heillä omia lapsia tai millä ikähaarukalla heidän lähipiirinsä lapset ja nuoret sijaitsevat. Kirjassa lähestytään vanhemmuutta kasvatus-, kasvu- ja rukoustehtävän kautta.

Päivi Poukka, filosofian tohtori ja kasvatustieteiden maisteri, on toiminut kasvatus-, opetus- ja koulutustehtävissä kotona, oppilaitoksissa ja seurakunnassa niin Suomessa kuin Japanissakin. Kasvatusajatusten ja -arvojen myllerryksessä sekä kulttuuristen erojen keskellä äitinä, opettajana ja lähetystyöntekijänä toimiminen on haastanut kirjoittajan omakohtaisesti miettimään aikuisille lankeavaa vanhemmuuden vastuuta. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Päivi Poukka
Formaatti Sid. 322 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Perussanoma
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Lattiakuvat
  Lattiakuvat
  31,50 € OVH: 35,00 €
 2. Rakentajien Raamattu - Brick builders
  Rakentajien Raamattu - Brick builders
  23,90 € OVH: 29,90 €
 3. Kasvatuspsykologia
  Kasvatuspsykologia
  44,10 € OVH: 49,00 €
 4. Toivon piispa
  Toivon piispa
  22,50 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019