Kasvu vapauteen - Nuorten rinnalla seurakunnassa

35,00 € OVH: 38,90 €
Varastossa
SKU
9789523543034

Kasvu vapauteen - Nuoren rinnalla seurakunnassa

Kirjan artikkeleissa lähestytään seurakuntien nuorisotyötä sekä teoreettisesti että käytännönläheisesti. Punaisena lankana kulkee nuorten osallisuuden ja toimijuuden tukeminen.

Mitä on seurakunnan nuorisotyö - ja mitä se voisi olla tulevaisuudessa? Kasvu vapauteen tarjoaa ajankohtaisia näkökulmia kirkon nuorisotyön kehityssuunnista. Se onkin ohittamaton teos sekä alalle opiskeleville että ammatissa jo toimiville.

Millaista on kirkon nuorisotyö, jonka keskiössä ovat toivon näköalat ja nuorten oman äänen vahvistaminen? Miten nuoret kasvavat seurakunnassa oman elämänsä ja myös spiritualiteettinsa subjekteiksi? Miten vakiintuneita rakenteita ja toimintatapoja tulisi muuttaa, jotta tämä toteutuisi?

Kirjoittajina ovat Tiina Häkkinen, Mika Ijäs, Helena Kauppila, Mio Kivelä, Jarmo Kokkonen, Mikko Malkavaara, Panu Pihkala, Jouko Porkka, Sami Ritokoski, Anu Rohima-Mylläri, Katri Suhonen, Minna Valtonen ja Katri Vappula.

Kirjan toimittanut Helena Kauppila on nuorisotyönohjaaja, pappi ja psykoterapeutti. Hän työskentelee Diakissa kirkon alan lehtorina ja on Helsingin yliopistossa väitöskirjatutkijana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Helena Kauppila, toim.
Formaatti Sid. 299s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Copyright 2019