Kasan nenä

18,10 € OVH: 20,00 €
Varastossa
SKU
9789523545663

Kasan nenä on pienten suloinen ja sympaattinen kirja, joka auttaa lasta käsittelemään erilaisiin muutoksiin ja tärkeistä asioista luopumiseen liittyviä tunteita lohduttavalla tavalla. 

Ilmestyy maaliskuussa 2022.

Kasan pieni kaarnanenä on kadonnut! Kasa etsii nenäänsä metsästä, niityltä, suolta ja järven pohjasta. Matkan varrella ystävälliset eläimet ehdottavat kukin vuorollaan Kasalle uutta nenää. Nenäksi sovitetaan törröttävää keppiä, kulmikasta kiveä ja limaista levää; mikään niistä ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin rakas tuttu kaarnanpala. Vai onko sittenkin?

Sympaattinen pienten kirja on omistettu kaikille, jotka ovat joskus kadottaneet rakkaan lelun, sormikkaan tai sukan. Kirjaa lukiessa voi lapsen kanssa keskustella tunteista, joita muutokset ja tärkeistä asioista luopuminen voivat herättää. Kirjassa esitellyt erilaiset luonnonympäristöt tarjoavat tutkittavaa lasten ympäristökasvatuksen tueksi.

Emilia Erfving on Vantaalla asuva kuvataiteilija, graafikko ja kuvittaja, joka kadotti lapsena lempilelunsa. Nenä on kuitenkin vielä tallella. Erfving on koulutukseltaan kuvataidekasvattaja ja kuvataiteilija. Hän on suunnitellut oppimateriaaleja ja oppimispelejä sekä tuottanut erilaisia osallistavia taidehankkeita.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Emilia Erfving
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Lasten Keskus 2022
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Mini - Värityskirja
  Mini - Värityskirja
  2,25 € OVH: 2,50 €
 2. Muuhalainen löytää uuden kodin
  Muuhalainen löytää uuden kodin
  27,00 € OVH: 30,00 €
 3. Tunteet
  Tunteet
  20,30 € OVH: 23,00 €
Copyright 2019