Kansanlauluja meiltä ja muualta, keskiäänelle ja pianolle

27,00 € OVH: 30,00 €
Varastossa
SKU
9790550150843

Tuttuja kansanlauluja ympäri maailman korkealle äänelle ja pianolle.

Kauan toivottu Kansanlauluja meiltä ja muualta -kokoelma sisältää tunnetuinta kansanlauluaarteistoa – yhteensä 76 kansanlaulua – suomesta, ruotsista sekä englanninkielisistä maista: Englannista, Skotlannista, Irlannista, Walesista, Amerikasta ja Australiasta. Ovathan suomi, ruotsi ja englanti ne kaikkein tutuimmat kielet suomalaisen koulujärjestelmän läpikäyneelle, mikä palvelee parhaiten laulunopiskelua: oppilas hallitsee kieltä jo valmiiksi.

Tutut ja helposti omaksuttavat laulusävelmät auttavat myös nuotteja osaamatonta laulajaa laulamisen alkuun. Sovitusten piano-osuus tukee hyvin laulajaa olematta kuitenkaan liian yksinkertainen tai persoonaton. Näin ollen Kansanlauluja meiltä ja muualta palvelee kaikkia laulajia, monissa tilanteissa, aloittelevasta harrastajasta aina rutinoituneimpaan ammattilaiseen saakka.

Kokoelma on laadittu erityisesti aloittelevan lauluopiskelijan tarpeisiin, mutta se tarjoaa sopivaa ja käyttökelpoista ohjelmistoa juhliin, jumalanpalveluksiin, iltamusiikkeihin, sävelhartauksiin, kirkkokonsertteihin, kuten myös kotimusisointeihin.

Kotimusisointiin ja yhteislaulukäyttöön soveltuu parhaiten "matalalle äänelle" -kirja (vihreät kannet).

Lisätietoja
Fyysinen koko A4
Kirjailija / Artisti Juha Hakulinen
Formaatti Sid. 144s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Bells Publishing
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019