Kaikki muuttuu hyväksi

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789523960978

Kaikki muuttuu hyväksi on Eila Helanderin muistelmateos, joka vie matkalle  Helsingin Kalliosta Itä-Afrikkaan, Keski-Eurooppaan, Karibialle ja takaisin.

Eila Helanderin muistelmateos Kaikki muuttuu hyväksi avaa kirjoittajansa mielenmaisemaa ja värikkäitä kokemuksia kansainvälisen kristillisen järjestön työntekijänä, afrikkalaisen teologisen korkeakoulun opettajana ja yliopiston professorina Suomessa. Lukija pääsee kurkistamaan myös piispantalon emännän arkeen. Tarinoissa kirjoittaja pohtii uskontoon, lähetystyöhön, etiikkaan ja kulttuurien kohtaamiseen liittyviä kysymyksiä sekä resilienssiä, ihmisen psyykkistä selviytymiskykyä ja joustavuutta.

Kaikki muuttuu hyväksi on luokkaretki työläisperheen tytöstä korkeasti koulutetuksi uranaiseksi. Se on myös kuvaus maailmankatsomuksen selkiytymisestä. Lopulta kirja muistuttaa lukijaansa siitä, että kaikki elämän varrella koetut asiat – ne kipeät ja hankalatkin – voivat lopulta muuttua hyviksi.

Eila Helander on Helsingin yliopiston kirkkososiologian emeritaprofessori. Hän on tutkinut mm. uskontoa eri kulttuureissa, naisia uskonnollisina vaikuttajina, lähetystyötä ja sukupuolineutraalin avioliittolain vaikutusta evankelis-luterilaisen kirkon vihkikäytäntöihin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eila Helander
Formaatti sid. 224 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Väyläkirjat
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019