Johdatus Raamatun syntyhistoriaan osa 2 - Vanha ja Uusi testamentti

31,50 € OVH: 35,00 €
Tilattavissa
SKU
9789515853455

Johdanto-oppiteos Raamatun syntyhistoriasta, osa 2.

Vanha ja Uusi testamentti on toinen osa kaksiosaisesta Johdatus Raamatun syntyhistoriaan -johdanto-oppiteoksesta.

Johdanto-opissa käsitellään Raamatun kirjojen synnyn historian kannalta oleellisia kysymyksiä kuten: Kuka kirjan on kirjoittanut? Milloin kirja on kirjoitettu? Millaisessa tilanteessa kirja on kirjoitettu? Miksi kirja on kirjoitettu?

Nyt käsillä oleva toinen ja koko teoksen valmiiksi saattava osa on erityinen johdatus Raamatun jokaiseen kirjaan, joka jatkaa suoraan siitä, mihin teoksen vuonna 2015 ilmestynyt ensimmäinen osa eli yleinen johdatus Raamattuun päättyy. Toinen osa, Vanha ja Uusi testamentti, johdattaa lukijan Raamatun jokaisen kirjan syntyhistoriaan ja keskeisimpään raamattuteologiseen sisältöön.

Raamatun jokaisen yksittäisen kirjan historiallisen käsittelyn lisäksi Vanha ja Uusi testamentti sisältää tiiviit johdatukset Vanhan testamentin erilaisiin kirjallisuuslajeihin ja Israelin historiaan testamenttien välisenä aikana sekä juutalaisuuden uskonnolliseen kehitykseen samana aikana. Uuden testamentin osalta tämä toinen osa johdattaa evankeliumeihin ja niiden historialliseen luotettavuuteen sekä kirjeisiin yleisesti että paavalilaiseen kirjallisuuteen erityisesti.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Juha Ahvio
Formaatti Sid. 328s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Kuva ja Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Raamatun punainen lanka
  Raamatun punainen lanka
  17,90 € OVH: 19,90 €
 2. Aadamista alkaen
  Aadamista alkaen
  5,00 € OVH: 25,00 €
 3. Raamatun käyttöohje 4
  Raamatun käyttöohje 4
  23,20 € OVH: 26,00 €
Copyright 2019