Johannes - Profeetallinen ilmestys

26,10 € OVH: 29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523740617

Johannes - Profeetallinen ilmestys on syvällistä opetusta Johanneksen evankeliumista.

Johannes - Profeetallinen ilmestys 

Eläessään läheisessä yhteydessä Jeesukseen opetuslapsi Johannes koki käytännössä, että suhde Jumalaan merkitsee Isästä virtaavan rakkauden vastaanottamista. Johanneksen evankeliumi onkin kulmakivi ilmestyksessä Jumalasta Isänä.

Johannes kuvaa hengellistä siirtymistä vanhasta uuteen. "Uusi" on itse asiassa ikiaikaisempaa kuin "vanha". Ihmissydän on ikuinen, ja se saa tyydytyksensä ainoastaan siitä, mikä on lähtöisin ikuisuudesta ja johtaa takaisin ikuisuuteen. Lukiessamme Johanneksen evankeliumia löydämme uudelleen yhteyden alkulähteen elämään, rakkauteen ja todellisuuteen.

Raamattua ei ole tarkoitettu elämän ohjekirjaksi vaan kohtauspaikaksi Jumalan kanssa. Stephen Hill sukeltaa syvälle sen kertomuksiin ja avaa niiden teologiaa. Samalla hän avaa uuden näkökulman Johanneksen evankeliumiin. Kun sen rikkauksia sisäistetään, se voi antaa voimavaroja Kristuksen koko seurakunnalle.

Stephen Hill on kotoisin Pohjois-Irlannista. Häneltä on myös julkaistu suomeksi kirjat Olet Jumalan rakkauden arvoinen ja Aito kristinusko – Vapaus uskonnollisuudesta. Hän toimii Fatherheart Ministries -palvelutyössä ja johtaa perustamaansa Ancient Future Trust -kustantamoa. Hän asuu Uudessa-Seelannissa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Stephen Hill
Formaatti Nid. 414s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Raamatun rakkaat ja risaiset
  Raamatun rakkaat ja risaiset
  23,00 € OVH: 26,00 €
 2. Galatalaiskirjeen selitys
  Galatalaiskirjeen selitys
  56,70 € OVH: 63,00 €
 3. Raamattu 100 minuutissa
  Raamattu 100 minuutissa
  6,30 € OVH: 7,00 €
Copyright 2019