Jaakon psalmit

24,30 € OVH: 27,00 €
Varastossa
SKU
9789523740716

Jaakon psalmit kertoo kirjoittajan oivalluksista Raamatun psalmeista. Vuoden kristillinen kirja 2022 ehdokas.

Raamatun psalmeja lukiessaan Jaakko Pirttiaho on kokenut oivalluksia ja saanut evästä niin arkeen kuin juhlaan. Monien psalmien mollivoittoisuus vaihtuu vapautuneeksi iloksi ja kiitokseksi. Samaa on kokenut myös Jaakko Pirttiaho, ja tässä kirjassaan Jaakon psalmit hän kertoo löydöistään. Tekstit ovat sävyltään henkilökohtaisempia kuin hänen aikaisemmissa kirjoissaan.

”Toivon lukijoiden saavan samaa lohdutusta ja taivaan läheisyyttä, jota olen kokenut psalmeja lukiessani ja tätä kirjaa kirjoittaessani.”

”Jaakko kuvaa rikkaalla ja koskettavalla tavalla sitä, miten syvästi Jumala itse ymmärtää tuntevaa, aitoa inhimillistä ihmistä. Lukuisissa syvissä hetkissä Jaakosta on muovautunut tulkki, jolla on erityistä herkkyyttä välittää Jumalan sanan opetusta ja ihmisen kokemusta.”
Petri Välimäki
Pastori, Mission Europen evankelista

Vuoden kristillinen kirja 2022 ehdokas.

Jaakko Pirttiaho on hankasalmelaislähtöinen entinen poliisi, joka nykyään toimii raamatunopettajana ja kiertää eri seurakunnissa puhumassa. Häneltä on aiemmin julkaistu kirjat Rakkaat raajarikot, Löydä minut takaisin sekä Askelmerkkejä. Danielle Miettinen on kirjoittanut Jaakosta koskettavan elämäkerran Juokse Jaakko juokse.

Lisätietoja
Fyysinen koko 216 x 140 mm
Kirjailija / Artisti Jaakko Pirttiaho
Formaatti Sid. 160s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Päivä
Copyright 2019