Itsetunnon voima - Hylkää ankeuttajat ja usko itseesi

16,50 € OVH: 31,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523544673

Välineitä itsetuntemukseen ja vuorovaikutukseen. Positiivisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat vahvan itsetunnon kulmakiviä sekä parasta lääkettä latistajia vastaan!

 

Itsetunnon pohja rakennetaan lapsuudessa, ja sen tueksi tarvitaan sekä onnistumisen kokemuksia että myönteistä palautetta muilta. Joskus tämä pohja jää kuitenkin huteraksi: ihminen janoaa epätoivoisesti muiden hyväksyntää ja pitää menestymistään silkkana tuurina.

Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa kirjassaan Itsetunnon voima - Hylkää ankeuttajat ja usko itseesi kehottaakin meitä valitsemaan laumamme viisaasti. Positiivisuudella kun pääsee paljon pidemmälle kuin latistamisella. Itsetunnon vahvistamiseen tarvitaan joskus omakehukuuria ja jämäkkyystreeniä, mutta kaikkein tärkeintä on itseen tutustuminen. Kun tajuamme, miksi jotkut ihmiset aiheuttavat meissä häpeän ja huonommuuden tunteita ja toiset saavat meidät tuntemaan itsemme arvokkaiksi ja osaaviksi, opimme hakeutumaan minuuttamme vahvistaviin suhteisiin, kauas ankeuttajista.

Sosiaalipsykologi, opettaja ja kouluttaja Janne Viljamaa on kirjoittanut useita kirjoja psykologian eri ilmiöistä narsisimista aggressioon ja lahjakkuudesta häpeään. Hän on viiden lapsen isä ja asuu Helsingissä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Janne Viljamaa
Formaatti Sid. 264s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Katso iloon
    Katso iloon
    22,50 € OVH: 25,00 €
  2. Iloksi päivääsi, valoksi tiellesi
    Iloksi päivääsi, valoksi tiellesi
    17,80 € OVH: 19,80 €
Copyright 2019